Kurpitsaskonssit

Valmista herkulliset skonssit kurpitsasta! Tässä yksinkertaisessa reseptissä käytetään kurpitsaraastetta ja soijajogurttia. Täydellinen lisä perinteiseen brunssiin. Valmistusaika vain 40 minuuttia!

3 dl raastettua kurpitsaa
0,5 dl auringonkukan- tai pellavansiemeniä
4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl leivinjauhetta
2 tl suolaa ja sokeria
1 tl kanelia
2 dl jogurttia
3/4 dl öljyä

1. Esilämmitä uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla valmiiksi.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää seokseen kurpitsaraaste, soijajogurtti ja öljy. Vaivaa massasta käsin tasainen pallo. Jos massa tuntuu liian kuivalta, voit lisätä pienen määrän maitoa.

3. Muotoile massasta jauhotetuin käsin tasaisia, sämpylänmuotoisia palloja ja aseta ne valmistetulle uunipellille.

4. Paista uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kypsiä ja kullanruskeita.

Tarjoile skonssit lämpiminä, esimerkiksi osana perinteistä brunssia voin tai tuorejuuston kera.

Valmistusaika: 40 minuutt
ia Annosmäärä: noin 10 skonssia

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
40 min
annosmäärä : 
10