Naanleipä

Kokeile herkullista naanleipä-pizzaa broccolilla ja juustoraasteella! Helppo resepti, valmistusaika 15 minuuttia + 1 tunti nostatukseen. Löydä lisää herkullisia ideoita!

Naanleipä
1 dl kädenlämpöistä vettä
1 tl kuivahiivaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 tl hunajaa
suolaa



Täytteet
½ purkkia ranskankermaa
½ broccoli tai parsakaali
50 g juustoraastetta


1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Valmista taikina: Sekoita kaikki taikinan ainekset yhteen ja vaivaa taikina käsin noin viisi minuuttia. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi noin tunnin ajan. Kaulitse kohonnut taikina jauhotetulla pöydällä ja asettele leivinpaperilla vuoratulle pellille.

3. Pilko broccolit veitsellä sopivan kokoisiksi paloiksi. Levitä taikinan päälle ranskankerma tasaisesti. Asettele broccolit ranskankerman päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes taikina on kypsää ja juusto on saanut kauniin kullanruskean värin.

Valmistusaika: 15 minuuttia + 1 tunti taikinan nostatukse
en Annosmäärä: 1 iso naanpizza

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
75 min
annosmäärä : 
1